FRISK Medisinske Treningssenter holder til i lokalene til Heimdal Helsehus, og har fokus på tverrfaglig samarbeid med ansatte på huset. FRISK har egen inngang, hvor medlemmer har adgang innenfor senterets åpningstider. Senteret ligger sentralt plassert i Heimdal sentrum, like utenfor Trondheim.

 

Åpningstider:

06.00 – 23.00 Hver dag, inkludert helligdager.

 

Treningssenteret er betjent på følgende ukedager:

- Tirsdag 08.00-16.00

- Torsdag 08.00-16.00 

ANSATTE:

Treningsfysiolog, PT og Treningsveileder, Are Sundan Trøan

Ansvarlig for den daglige driften på FRISK Medisinske Treningssenter, samt PT-tilbud og treningsveiledning. Har over 5år med studier knyttet til trening, fysisk aktivitet og helse. Der studiene består av en bachelor i «Idrett, ernæring og helse» fra Høyskolen i Vestforld og Buskerud, og deretter en master i treningsfysiologi «Exercise Physiology and Sports Science» ved NTNU.

Fysioterapeut, Lars B Johansen.

Idrettsmedisinsk utdannet fysioterapeut med lang  erfaring. Jobber daglig ved senteret. Har stort fokus på kryssvirkningene av manuell smertebehandling og treningsterapi. Har siden 2013 drevet med diagnostisk ultralyd på bevegelsesapparatet. Tok Injeksjons eksamen ved Universitet i Bergen 2015. Jobber ellers mye med Trykkbølgebehandling og akupunktur.

Manuellterapeut, Egil Johnsen.

Har vært ved Heimdal Helsehus siden 1997. Han er utdannet ved universitetet i Bergen og driver primært med indviduell behandling av muskel- og leddplager. Veileder med medisinsk opptrening ved treningssenteret.


 

Ta kontakt: 

Tlf: 72884210/72884219

epost: frisk@friskmedtrening.no

  • FRISK Facebook page

Lik FRISK på Facebook