top of page

FRISK Medisinske Treningssenter holder til i lokalene til Heimdal Helsehus, og har fokus på tverrfaglig samarbeid med ansatte på huset. FRISK har egen inngang, hvor medlemmer har adgang innenfor senterets åpningstider. Senteret ligger sentralt plassert i Heimdal sentrum, like utenfor Trondheim.

 

Åpningstider

06.00 – 23.00 Hver dag, inkludert helligdager

Treningssenteret har betjent på følgende ukedager

   Mandag 08:00-12:00

   Torsdag 08.00-16.00

ANSATTE:

Heimdal_Helsehus_Portrett-6505216.JPG

Are Sundan Trøan - Treningsfysiolog, PT og Veileder 

Ansvarlig for den daglige driften på FRISK Medisinske Treningssenter, samt PT-tilbud og treningsveiledning. Utdannet treningsfysiolog av en bachelor i «Idrett, ernæring og helse» fra Høyskolen i Vestforld og Buskerud. Påbygget master i treningsfysiologi «Exercise Physiology and Sports Science» ved NTNU.

Videreutdanning innen smerte og smertebehandling og Trening og coaching av hjertepasienter 

Fysioterapeut, Lars B Johansen.

Idrettsmedisinsk utdannet fysioterapeut med lang erfaring. Jobber daglig ved senteret. Har stort fokus på kryssvirkningene av manuell smertebehandling og treningsterapi. Har siden 2013 drevet med diagnostisk ultralyd på bevegelsesapparatet. Tok Injeksjons eksamen ved Universitet i Bergen 2015. Jobber ellers mye med Trykkbølgebehandling og akupunktur.

Manuellterapeut, Egil Johnsen.

Har vært ved Heimdal Helsehus siden 1997. Han er utdannet ved universitetet i Bergen og driver primært med indviduell behandling av muskel- og leddplager. Veileder med medisinsk opptrening ved treningssenteret.


 

bottom of page